Hej 2017 kära läsare! Ett nytt år, nya resolutioner, nya chanser.

Allt ligger framför oss. Jag hoppas att ni alla hade en avslappnad och bra start på det nya året. Jag önskar er alla lycka i 2017. Jag önskar också mer fred och kärlek på vår planet. Vi hade tillräckligt med dåliga nyheter de senaste åren. Låt oss göra 2017 ett bättre år, skall vi inte det?

I år har jag beslutat att starta utan några fasta beslut. Istället vill jag fullfölja mitt allmänna motto: Att bara göra saker som jag tycker om och som jag gillar. Ja självklart vet jag att det inte alltid är möjligt att endast göra trevliga och roliga saker. Men i vart fall försöka att fokusera på det goda är det som verkligen räknas. Mitt fokus börjar i hemmet.

Hur kan vi göra våra hem bättre 2017?

Jo regeln är enkel, men ibland svår att hålla sig till.

Köp bara saker som du älskar. Gör inga impulsköp utanför budget. Impulsköp får endast göras om du verkligen älskar något. Försök att lyda regeln ”en in – en ut”. Till exempel: Jag fick mig en underbar ny handvävd filt till traditionella vävstolar i västra Serbien. Filten är från det nya varumärket NITI Kilims & filtar – Jag kommer att berätta mer om dem. Detta ledde till att jag skildes från en annan filt. Jag gav bort den istället till min mamma. En in och en ut. Jag fick också den nya boken ”Life Unstyled” av min vän. I gengäld gav jag bort totalt åtta andra böcker som jag inte har använt alls som referens på ett tag.

Jag är övertygad om att ett omsorgsfullt hem gör våra gäster glada. Om du omger dig med saker som gör dig lycklig, är effekten likadan när du omger dig med människor som gör dig lycklig.

Gör ditt hem till din startpunkt för mer lycka, kreativitet, framgång och kärlek i 2017. Det är din lekplats. Det är ditt rike.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *